سبوس برنج ۲۰۰ گرمی

سبوس-برنج-1

مطلب را به اشتراک بگذارید

در این مطلب در مورد سبوس برنج برای شما توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

سبوس برنج ۲۰۰ گرمی OAB

(Rice Bran) پوسته قهوه‌ای رنگی است که برنج سفید را دربر گرفته است. این پوسته به وسیله آسیاب‌ها و دستگاه‌های ساینده از برنج جدا می شود و برنج سفید به دست می‌آید. این غشای قهوه‌ای رنگ سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و پروتئین است.

خواص سبوس برنج:

سبوس منبع غنی از ویتامین‌های گروه B است. این ویتامین‌ها، اعمال متابولیکی مختلفی را در سیستم اعصاب، سلول‌های خونی و عضلات انجام می‌دهد.

علاوه بر این ویتامین‌های گروه B یکی از ویتامین‌های مهم و ضروری برای حفظ سلامت موهاست. کم‌شدن ویتامین‌های گروه B، عامل اصلی پیری، سفید شدن و ریختن مو است.

وجود مقادیر قابل توجه ویتامین های گروه B در آن، سوخت‌ و‌ ساز سلول‌های زنده و فعال پیاز مو را تحریک می‌کند و تأثیر بسزایی در رشد و حفظ موها و جلوگیری از ریزش مو دارد.

سبوس برنج برای پوست:

یکی دیگر از فرآورده‌های سبوس برنج عصاره سبوس است که تأثیرات مختلفی روی پوست بدن دارد. عصاره آن، رطوبت را در خود حفظ می‌کند، پوست را روشن کرده و موجب کاهش چین و چروک پوست می‌‌شود. 

این عصاره با تشکیل یک لایه روی پوست بعد از شست‌ و شو از خشک‌شدن پوست جلوگیری کرده و از پوست محافظت می‌کند.

این امر باعث می‌شود، پس از ماساژ ملایم صورت با روغن برنج، پوست شما کاملا صاف، نرم و براق شود.

از این غله، به عنوان یک لایه‌بردار برای پوست‌های کثیف و جوش‌های ریز نیز می‌توانید استفاده کنید. یک قاشق غذاخوری سبوس، یک زرده تخم‌مرغ، کمی عسل و یک قاشق چایخوری شیر خشک را با هم مخلوط کرده، به طوری که تا حد معینی رقیق شود.

این خمیر را روی پوست صورت قرار دهید و پس از  ۲۰ دقیقه استراحت بر روی پوست، از روی آن جدا کنید.

می‌توانید جوشانده آن را به صورت چای مصرف کنید یا در هر غذای آبکی مثل سوپ بریزید و میل کنید.

سبوس-برنج-OAB-1

سبوس برنج برای مو:

جلوگیری از سفید‌شدن مو نیز یکی دیگر از خواص بی‌نظیر این محصول است.

برای سیاه‌ شدن یا جلوگیری از سفیدی زودرس موهایتان روزانه نیم‌‌ سیر سبوس و لیمو عمانی را در کمی آب بجوشانید، صاف کرده و پس از دم‌کردن میل کنید.

حتماً تا به حال در هنگام خرید به انواع شامپوی سبوس برنج و یا کرم‌های پوستی که حاوی عصاره سبوس برنج هستند، برخورد کرده‌اید، اما واقعاً چه تاثیری بر پوست و موی شما دارد؟ ابتدا باید بدانیم عصاره سبوس برنج چگونه تهیه می‌شود و حاوی چه ترکیباتی است.

ترکیبات سبوس برنج:

از این غله، به کمک حلال‌ها روغنی بدست می‌آید که به روغن سبوس برنج موسوم است. لیپاز فعال موجود در آن، باعث افزایش درصد اسیدهای چرب آزاد در این ترکیب می‌شود.

روغن سبوس برنج از ۱۵- ۲۰ درصد اسیدهای چرب اشباع و ۸۰ تا ۸۵ درصد اسیدهای چرب غیر اشباع تشکیل می شود. که از این جمله می‌توان ۱-۴ درصد اسید میریستیک، ۱۲- ۱۸ درصد اسید پالمیتیک، ۱-۳ درصد اسید استئاریک، ۴۰- ۴۵ درصد اسید لینولئیک، به مقدار ۱ درصد اسید لینولنیک و ۲ تا ۴ درصد اسید پالمیتولئیک را نام برد.

روغن سبوس برنج:

این روغن طلایی رنگ است. اما به سختی می‌تواند به رنگ سفید و روشن نیز گرایش پیدا کند. همچنین تحت تأثیر گرما تا حرارت ۱۶۰ درجه نیز فاسد نمی‌شود. روغن سبوس برنج نه تنها رطوبت پوست و موی سر را حفظ می‌کند.

بلکه به وسیله محتوی بالای ویتامین‌های B و E باعث تقویت موی سر نیز می‌گردد. این روغن پس از غیر فعال کردن لیپاز موجود در آن در تهیه صابون، شامپو و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عصاره سبوس برنج:

این عصاره با تشکیل یک لایه بر روی پوست بعد از شستشو، از خشک شدن پوست جلوگیری کرده و به این وسیله از پوست محافظت می‌کند.

روشن کردن و صاف کردن پوست از دیگر خواص این روغن است. برای ساخت کرم‌های پوستی جهت رفع خشکی پوست و ترک خوردگی سرآرنج، زانوها، پاشنه پا، دست‌ها و نقاط دیگر بدن، از این عصاره طبیعی استفاده می‌کنند.

همچنین با پاک کردن اکسیژن فعال از سطح پوست، از تشکیل پراکسید چربی که باعث چروک شدن و پیری زودرس پوست می‌شود جلوگیری می‌کند.

اینوزیتول از دیگر ترکیبات موجود در این روغن است که رشد و بازسازی سلول‌های پوست را سرعت می‌بخشد.

هوریزن اویل نیز از ترکیبات موجود در سبوس برنج است، که با جذب اشعه ماوراء‌بنفش خورشید از پیری پوست جلوگیری می‌کند، این ترکیب از طریق افزایش ترشحات پوستی، سلول‌های مرده پوست را از بین می‌برد و در حقیقت عمل لایه‌برداری را به صورت ملایم انجام می‌دهد. 

این محصول را می توانید از مغازه ها یا بصورت آنلاین تهیه کنید.   

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *