خواص گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

گندم سیاه، دارای ۸ نوع اسید آمینه مفید است.
گندم سیاه یا گاوی غله محسوب نمی شود بلکه دانه خوراکی از تیره ریواس و ترشک است. گندم سیاه بومی اروپای شمالی و آسیاست.
خواص:
پروتئین موجود در آن دارای ۸ نوع اسید آمینه ضروری و سرشار از لیسین است.
غنی از ویتامین های گروه B، فسفر، منیزیم، آهن، روی، مس و منگنز است.
دارای شاخص گلایسمی پایین است و در نتیجه از بالا رفتن سریع قند خون که باعث التهاب، تغییر خلق و خو و افزایش وزن می شود، پیشگیری می کند.
نسبت به ذرت، برنج، گندم و ارزن دارای پروتئین بیشتری است و سرشار از اسید آمینه «لیسین» و «آرژنین» است که هر دو برای حفظ سلامت قلب و سیستم دفاعی بدن لازم است.
عاری از گلوتن است؛ بنابراین برای افرادی که به این پروتئین حساسیت دارند مناسب است.
برای مبتلایان به دیابت و افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.
فشار خون را کاهش می دهد بدون این که عوارض داروهای شیمیایی را داشته باشد.
منبع عالی «تریپتو فان» است که در ایجاد خواب آرام موثر است.
فیبر غیرقابل حل موجود در گندم سیاه از بروز سنگ کیسه صفرا در زنان پیشگیری می کند.
فیبر غیرقابل حل، خطر بروز سرطان روده بزرگ را نیز به طور چشمگیری کاهش می دهد.توجه داشته باشید که مصرف گندم سیاه برای افراد با گروه خون O بی اثر و گروه خون A سودمند و برای افراد با گروه های خونی B و AB مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *