املت پیازچه و گشنیز

مطلب را به اشتراک بگذارید

املت پیازچه و گشنیز

مواد لازم :

  • پیازچه خرد شده…………………………… ۵ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی……………………………….. ۱ عدد بزرگ
  • تخم مرغ……………………………………. ۶ عدد
  • نمک دریا و فلفل………………………………… به میزان لازم
  • روغن زیتون…………………………………. به میزان لازم
  • گشنیز………………………………………. کمی برای تزئین

طرز تهیه :

روغن زیتون را درون تابه ای بریزید. گوجه فرنگی را درون روغن زیتون ریخته و تفت دهید. پس از اینکه خوب پخته شد، نمک دریا، فلفل و پیازچه ها را به گوجه فرنگی ها اضافه کرده و تفت دهید. سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید. پس از ۲ دقیقه املت شما آماده است.

تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود، تغییر دهید. به عنوان مثال مصرف گوجه فرنگی برای گروه های خونی O و AB بلامانع بوده و مصرف آن برای گروه های خونی B و A مضر می باشد. می توانید به جای گوجه فرنگی، از فلفل قرمز شیرین استفاده نمایید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *