سرکه انگور

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه انگور

مواد لازم :‏
انگور رسیده……………………. ‏‎۵ ‎ کیلو (هر نوع انگور)‏
سرکه…………………………….. نیم لیتر
نمک دریا………………………………‏‎ ۲ ‎قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای……………………………..‏‎۵۰۰ ‎ گرم
طرز تهیه ‏‎:‎
انگور را با خوشه بشویید و روی پارچه مقابل آفتاب پهن کنید و اجازه دهید یک ساعت بماند. سپس انگورها را دانه کرده و ‏انگورهای دانه شده را له کنید و داخل ظرف خشک و تمیزی بریزید‎.
سرکه، نمک دریا و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و بجوشانید. بعد از سرد شدن مخلوط، آن را به انگورهای له شده که در ظرف موردنظر ‏ریخته شده، بیفزایید و در ظرف را محکم ببندید تا هوا نفوذ نکند‎.

ظرف سرکه را ۳۰ روز در جای خشک و خنک قرار دهید تا سرکه برسد. سپس آن را در آبکش بریزید و صاف کنید، ‏همچنین از پارچه نیز عبور دهید و صاف کنید. مواد صاف شده (سرکه) را بجوشانید. بعد از سرد شدن، سرکه آماده ‏مصرف است‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انگور برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *