خورش ماهی تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:‏
روغن زیتون…………………………………‏۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز…………………………نصف ۱ عدد
لوبیا سبز دو نیم شده……………………..‏۱۶ عدد
سیر ریز خرد شده………………………….‏۲ حبه
رنده پوست لیمو ترش تازه………………….‏۱ قاشق چایخوری
زنجفیل تازه………………………………….‏۱ قاشق چایخوری
شیر نارگیل………………………………….‏۱ پیمانه
زرد چوبه……………………………………..‏۱ قاشق چایخوری
آب……………………………………………‏½ پیمانه
سس سویا…………………………………..‏۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای………………………………..‏۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی……………………………..‏½ قاشق ‏چایخوری
برنج…………………………………………..‏۲ پیمانه
آب لیمو ترش تازه…………………………….‏۱ قاشق غذاخوری
فیله سفت ماهی سفید ‏……………………‏۱۸۰ گرم
ریحان تازه ریز خرد ‏شده……………………..‏۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه‎:‏‎‎
روغن زیتون را در تابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید‎.‎
‎فلفل دلمه‌ای قرمز را به صورت نواری خرد کرده و به همراه لوبیا سبز (که سر و دم آن را زده و از وسط نصف ‏کرده‌ایم) به ‏مدت ۴ دقیقه بپزید. هر از گاهی هم بزنید‎.‎
‎سیر، رنده پوست لیمو ترش، زنجفیل و زرد‌چوبه را اضافه کرده و ۱ دقیقه بپزید، هر از گاهی هم بزنید‎.‎
‎شیر نارگیل، آب، سس سویا، شکر و پودر فلفل چیلی را اضافه کرده و به نقطه جوش برسانید. شعله را کم کرده و ‏اجازه بدهید با ‏شعله متوسط  ۸ دقیقه بپزد‎.‎
‎در حالی که خورش آهسته می‌جوشد برنج را به سلیقه خودتان بپزید و یا به دستور چلوی سریع‎ ‎یا چلوی ساده ‏آبکشی‎ ‎مراجعه کنید‎.‎
‎فیله ماهی را به سه قسمت تقسیم کنید. ماهی را به مواد اضافه کرده و در سس آماده شده خوب بغلتانید تا کاملاً به ‏سس آغشته شود. ‏در تابه را گذاشته و بگذارید آهسته به مدت ۱۰ دیگر دقیقه بجوشد‎.‎

‎وقتی ماهی پخت، خورش را از روی حرارت برداشته و آب لیمو ترش تازه و ریحان را در آن بریزید. با برنج سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف لیمو ترش تازه برای تمام گروه های خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *