درمان درد جلوی قفسه سینه و قلب (طب سنتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

سنبل الطیب……………………….۱۵ گرم
گل سرخ……………………………۵ گرم
بالنگو……………………………….۲۰ گرم
شاه تره……………………………۱۰ گرم
بادبان………………………………۲۰ گرم
ناخنک……………………………..۳۰ گرم

ناخنک ها را نیمکوب کرده دو قاشق غذاخوری در دو لیوان آب کمی جوشانده و قبل از غذا دو استکان میل نمایید.
دکتر محمّد دریایی
(متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی)
رئیس هیئت مدیره جامعه ی احیا گران طب ایرانیان

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *