پلو مرغ هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
برنج باسماتی ………………………… ‏۳ پیمانه
جوجه …………………………………. ‏۶۰۰ گرم
برگ گشنیز ‏تازه ……………………….‏ ½ پیمانه
برگ نعناع تازه ………………………… ‏½ پیمانه
خیار …………………………………… ‏۱ عدد
هویج …………………………………..‏ ۱ عدد
ماست …………………………………‏ ۲ قاشق غذاخوری
خمیر تندوری‎ ‎‏…………………………. ‏۱ قاشق غذاخوری
ترشی مانگو ………………………….. به مقدار دلخواه
ماست ………………………………… به مقدار دلخواه
روغن زیتون ……………………………. به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎:‎

‎برنح را طبق این دستور‎ ‎بپزید‎ .‎جوجه را کباب کرده و درشت خرد کنید تا ۲ پیمانه شود‎ .‎تابه‮‌ای بزرگ و مخصوص سرخ کردن ‏غذا را روی شعله متوسط گرم کنید.کمی روغن زیتون، مرغ، خمیر تندوری‎‏ ‏‎و ‏ماست را افزوده و در حالی‮‌که مواد را هم می‮زنید برای ۵ ‏دقیقه آنها را بپزید تا کاملاً با هم ترکیب شده و حرارت ‏ببینند. تابه را از روی شعله بردارید‎‏.‏‎ هویج و خیار را پوست کنده و از ‏طول به صورت باریک برش دهید‎.‎

برنج را با قاشق بین کاسه‮ های سرو غذا تقسیم کنید. باریکه‮ های هویج و خیار را روی برنج بچینید.‏ گشنیز را درشت خرد ‏کنید‎. ‎مرغ، گشنیز، نعناع، ترشی مانگو را روی آنها ریخته و ماست را روی همه مواد بریزید‎. ‎بلافاصله غذا را سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف برنج برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *