خوراک سیب زمینی و هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
سیب زمینی پوست کنده خرد شده ………………….. ‏۳۰۰ گرم
هویج پوست کنده خرد شده …………………………..‏ ۳۰۰ گرم
شوید تازه ساتوری شده ………………………………. ‏۱ شاخه
روغن زیتون ……………………………………………… ‏۲ قاشق غذاخوری
زیره سبز ………………………………………………..‏ ۱ قاشق چایخوری
انقوزه ……………………………………………………. خیلی کم
زنجبیل تازه پوست کنده ‏ریزخردشده …………………..‏ ۱ قطعه ۱ سانتیمتری
فلفل سبز تند ریز خرد شده …………………………….‏۱ عدد
پودر گشنیز ………………………………………………‏ ½ ۱ قاشق ‏چایخوری
زرد چوبه …………………………………………………‏ ½ قاشق چایخوری
پودر چیلی ……………………………………………….‏¼ قاشق چایخوری
نمک ……………………………………………………..‏ ½ ۱ قاشق ‏چایخوری
آب لیمو ترش تازه ……………………………………….. ‏½ قاشق چایخوری
طرز تهیه :‏
روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. زیره و انقوزه را داخل آن ‏می ریزیم و ‏می گذاریم تا جز جز کند. سپس زنجبیل را اضافه کرده و آن را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ می ‏کنیم‎.‎
‎تمامی ادویه های تند را داخل تابه می ریزیم و یکی دو دقیقه تفت می دهیم‎. ‎سپس سیب زمینی و هویج را اضافه ‏کرده و آنها را ‏تفت می دهیم تا سبزیجات کاملاً با ادویه ها پوشیده شوند. سپس حرارت را ملایم می کنیم‎.‎

‎‎ ½‎پیمانه آب داغ و شوید را داخل تابه ریخته و در آن را می گذاریم تا سبزیجات کاملاً پخته و نرم شوند. پس از ‏اینکه هویج و ‏سیب زمینی کاملاً پخت و نرم شد، آب لیمو ترش تازه را داخل آن ریخته و سپس آن را داخل ظرف مناسب سرو ‏می ریزیم و می توانیم روی ‏آن را با مقداری ماست تزئین نماییم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف سیب زمینی برای دارندگان گروه خونی O و A مضر، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *