5 دلیل خوب برای عدم مصرف نان سفید در این مطلب توضیح می دهیم.
با ما همراه باشید.
5 دلیل خوب برای عدم مصرف نان سفید
مصرف نان سفید تهیه شده از گندم، به دلیل دارا بودن گلوتن برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند مضر است. گندم نیز ماده ای چندان مفید نیست. یک جایگزین مناسب و مغذی برای نان، جو دوسر است.
گلوتن ترکیبی پروتئینی است که ۸۰ درصد گندم را در بر می گیرد. این ماده نه تنها برای بیماران سلیاکی مضر است، بلکه به سایرین نیز آسیب می زند.
اثر التهابی گلوتن در روده باعث اکسیداسیون و مرگ زودرس سلول های روده می شود. این امر موجب نشت روده می شود، و باعث می شود که انواع باکتری ها و سموم به خون وارد شوند و در سیستم ایمنی بدن مشکل ایجاد کنند.
نشت روده همچنین به این معناست که غذا به خوبی هضم نمی شود و مواد مغذی آن جذب نمی شود.
آنتی بادی علیه گلوتن همچنین ممکن است به بافت قلب حمله کرده و موجب ایجاد بیماری های قلبی و عروقی می شود.