۱۱ نکته مبنی بر فواید زنجبیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

۱۱ نکته مبنی بر فواید زنجبیل

زنجبیل جز یکی از سالمترین و می توان گفت خوشمزه ترین ادویه جات است. این نکات از طرف محققان تایید شده است.
۱ زنجبیل حاوی ماده ای است به نام جینجرول (Gingerol) که خاصیت پزشکی بالایی دارد. زنجبیل یک گیاه گل دار است که ریشه آن از چین گرفته می شود. از قدیم زنجبیل را به عنوان جایگزین دارویی و یا در مرسم سنتی استفاده کرده اند.
مصرف زنجبیل به هضم غذا، کاهش حالت تهوع و مبارزه با سرماخوردگی یا آنفولانزا کمک می کند. زنجبیل را میتوان به صورت تازه، خشک، پودر، روغن یا عصاره استفاده کرد.
در بعضی مواقع آن را به مخلوط آرایشی بهداشتی نیز اضافه می کنند. طعم خاص زنجبیل از روغن طبیعی آن سرچشمه می گیرد که مهم ترین آن gingerol می باشد. خواص پزشکی زنجبیل از این ماده سرچشمه می گیرند. همچنین دارای خاصیت بالای ضد التهابی است.
۲ زنجبیل می تواند در درمان انواع حالت تهوع مفید باشد مخصوصاً حالات تهوع صبحگاهی. زنجبیل نشان داده است که در برابر حالت تهوع بسیار اثر بخش است.
برای مدت ها از زنجبیل برای جلوگیری از دریا زدگی استفاده شده است و این امر نشان می دهد که زنجبیل همانند داروهای تجویز شده می تواند تاثیر گذار باشد.
همچنین می تواند در کاهش حالت تهوع در افراد بعد از جراحی یا اشخاصی که تحت شیمی درمانی هستند، مفید است. ولی می توان گفت بیشترین تاثیر آن در زمان حاملگی و بیماری های صبحگاهی نمایان می شود. در مطالعاتی که بر ۱٫۲۷۸ زن باردار انجام گرفته شده، نشان داده است که استفاده ۱٫۱ تا ۱٫۵ گرم زنجبیل می تواند باعث کاهش حالات تهوع صبحگاهی در زنان حامله شود.
زنجبیل به عنوان ماده ای سالم شناخته شده است اما بهتر است قبل از مصرف با پزشک خود در مورد میزان مصرف در دوران حاملگی مشاوره کنید.
۳ زنجبیل می تواند باعث کاهش درد عضلانی شود. در مطالعه ای که انجام گرفته شده اثبات شده که استفاده از ۲ گرم زنجبیل در روز باعث کاهش دردهای عضلانی می شود. زنجبیل تاثیر آنی ندارد ولی روز به روز تاثیر خود را نشان می دهد. این عمل به خاصیت ضد التهابی آن بر می گردد.
۴ خاصیت ضد التهابی زنجبیل می تواند برای افرادی که دارای بیماری آرتروز هستند مفید باشد. آرتروز بیماری شایع ای است که در آن مفاصل میان استخوان ها ساییده می شود و باعث درد مفصلی و یا قفل کردن قسمت بیمار بدن می شود.
در آزمایشی کنترل شده که در آن ۲۴۷ نفر با آرتروز زانو شرکت کردند، کسانی که از زنجبیل استفاده کرده بودند داروهای مُسکن درد کمتری استفاده کردند.
آزمایشی دیگر نشان داده که مخلوطی از زنجبیل، کندُر، دارچین و روغن کنجد در استفاده موضعی برای درد آرتروز اثربخش است.
۵ زنجبیل به شدت باعث کاهش میزان قند خون می شود. این مورد جدیداً مورد بررسی قرار گرفته و شواهد زیادی ارائه نشده است ولی زنجبیل می تواند دارای خواص آنتی دیابتی بالایی باشد.
در تحقیقی که در سال ۲۰۱۵ انجام گرفت، ۴۱ نفر شرکت کننده دارای دیابت نوع دوم، ۲ گرم پودر زنجبیل در روز مصرف کردند و در نتیجه شاهد کاهش قند خون ناشتای این افراد به میزان ۱۲ درصد شدند.
به خاطر داشته باشید که این تنها یک تحقیق در مقیاس کوچک بوده و در حالی که اثرات و خواص مثبت زنجبیل در موارد گوناگون قابل مشاهده است ولی باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام گیرد تا بتوان به صورت رسمی این خاصیت را به خواص دیگر زنجبیل اضافه کرد.
۶ زنجبیل می تواند در کمک به درمان سوء هاضمه های مزمن موثر باشد. این نوع بیماری با درد در قسمت فوقانی معده شناسایی می شود. محققان بر این باورند که به تأخیر اُفتادن تخلیه شدن معده دلیل اصلی سوء هاضمه است. به طرز قابل توجهی زنجبیل نشان داده است که باعث افزایش سرعت در تخلیه کردن معده، در افرادی که دارای مشکل سوء هاضمه هستند می شود.
بعد از خوردن سوپ ۱۶ دقیقه طول می کشد تا غذا هضم شود ولی با استفاده از زنجبیل این زمان به ۱۲ دقیقه کاهش پیدا می کند. در تحقیقی که در آن ۲۴ نفر سالم شرکت کردند، قبل از وعده غذایی ۱٫۲ گرم پودر زنجبیل مصرف کردند که ۵۰ درصد سریع تر باعث تخلیه شدن معده شد.

زنجبیل از کجا بخرم

زنجبیل ارگانیک را می توانید با مراجعه به وب سایت oabshop.ir تهیه فرمایید.

۷ زنجبیل باعث کاهش درد دوران قاعدگی در زنان می شود. یکی از استفاده های دیگر زنجبیل به عنوان مُسکن درد است. در آزمایشی که ۱۵۰ خانم شرکت داشته اند، روزانه ۱ گرم پودر زنجبیل طی سه روز اولیه دوره قاعدگی خود مصرف کردند. در نتیجه اعلام شد که زنجبیل همانند داروهای شیمیایی مُسکن، مانند بروفن، عمل می کند.
۸ زنجبیل ممکن است در کمک به کاهش کلسترول تاثیر گذار باشد. بالا بودن میزان کلسترول بد (LDL) ارتباط مستقیم با بالا رفتن خطرات بیماری های قلبی دارد. غذاهایی که مصرف می کنید می توانند بر میزان کلسترول تاثیر بگذارند.
در تحقیقی که طی ۴۵ روز با شرکت ۸۵ نفر انجام گرفت، استفاده روزانه ۳ گرم پودر زنجبیل باعث کاهش چشم گیری از نشانه های کلسترول بالا شد.
می توان گفت که زنجبیل همانند داروی شیمیایی به نام آتورواستاتین (atorvastatin) در کاهش کلسترول بد عمل می کند. همچنین در آزمایشات نشان داده شده که همزمان با کاهش کلسترول، زنجبیل باعث کاهش تریگلیسیرین نیز می شود.
۹ زنجبیل ممکن است در پیشگیری از سرطان سودمند باشد. سرطان بیماری خطرناک و جدّی است که در اثر رشد خارج از کنترل و غیر طبیعی سلول ها بوجود می آید. عصاره زنجبیل به عنوان ماده درمانی برای انواع مختلف سرطان مورد بررسی قرار گرفته است.
در تحقیقی که ۳۰ نفر در آن شرکت کردند، استفاده روزانه ۲ گرم از عصاره زنجبیل باعث کاهش التهاب مولکول های روده بزرگ شده است.
در حالی که در تحقیقی دیگر که بر روی اشخاصی با ریسک بالایی از سرطان روده صورت گرفته، این موضوع را اثبات نکرده است. اثرات محدودی در ارتباط با اثر بخش بودن زنجبیل بر سرطان های پانکراس، سینه و تخم دان وجود دارد که به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.
۱۰ زنجبیل ممکن است باعث جلوگیری از آلزایمر شود. تحقیقاتی که روی حیوانات صورت گرفته نشان داده است که وجود آنتی اُکسیدان ها و ترکیبات زیست فعال (هر چیزی که بر روی بافت زنده بدن تاثیر گذاری داشته باشد. آنتی بیوتیک ها، ویتامین ها از این دسته هستند.) در زنجبیل می توانند باعث مهار شدن واکنش های التهابی در مغز شود.
شواهد دیگری هستند مبنی بر این که زنجبیل به طور مستقیم می تواند بر روی کارکرد مغز تاثیر بگذارد. در آزمایشی که با شرکت ۶۰ خانم میان سال انجام گرفته، عصاره زنجبیل باعث افزایش کیفیت در زمان عکس لاعمل و کارکرد حافظه شده است. تحقیقات متعددی بر روی حیوانات صورت گرفته که نشان داده زنجبیل از بیماری های ناشی از بالا رفتن سن جلوگیری می کند.
۱۱ زنجبیل و مبارزه با عفونت. وجود gingerol و ترکیبات زیست فعال در زنجبیل می توانند خطر مبتلا شدن به عفونت را کاهش دهند.
در واقع زنجبیل قادر است رشد انواع باکتری را مهار کند. در خصوص باکتری های دهان که به لثه مرتبط می شود می تواند اثرات مثبت بیشتری داشته باشد. از جمله ورم لثه.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *