021-88343490

سوپ جو دو سر پرک با اسفناج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

  • جو دوسر پرک…………………. 30 گرم
  • برگ چغندر یا اسفناج…………. 70 گرم
  • روغن زیتون………………………10 گرم  ،یک قاشق غذا خوری
  • پیاز ………………………………یک عدد کوچک حدود 60 گرم
  • زردچوبه……………………….. به مقدار کافی
  • زنجبیل تازه…………………… 10 گرم رنده شده یا 2 گرم پودر زنجبیل خشک
  • نمک دریا………………………….. به مقدار کم
  • آب…………………………….  دو لیوان

طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و با یک قاشق روغن زیتون سرخ کرده و مقدار کمی زردچوبه به آن اضافه نمایید و ده ثانیه تفت دهید، سپس  آب را اضافه نمایید و جو دوسر پرک، اسفناج یا برگ چغندر، نمک دریا و زنجبیل را نیز به آن بیافزایید و به مدت 20 الی 30 دقیقه با شعله آرام بپزید. بر حسب سلیقه می توانید یک حبه سیر را ریز کرده و به سوپ اضافه کنید. در هنگام میل نمودن این سوپ خوشمزه می توانید آب نصف یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید. این سوپ به دلیل داشتن زنجبیل، کمی تندمزه بوده و خواص بی نظیری دارد و برای چهار گروه خونی سودمند است. این سوپ یک شام بسیار خوب و با کالری کم برای شما عزیزان است.

کالری این سوپ ……………250 

توجه:

به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. 100 گرم جو دوسر، دارای 379 کالری می باشد اما 100 گرم سبوس جو دوسر دارای 246 کالری است.

این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.

اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *