سوپ جو دو سر پرک با اسفناج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

  • جو دوسر پرک…………………. ۳۰ گرم
  • برگ چغندر یا اسفناج…………. ۷۰ گرم
  • روغن زیتون………………………۱۰ گرم  ،یک قاشق غذا خوری
  • پیاز ………………………………یک عدد کوچک حدود ۶۰ گرم
  • زردچوبه……………………….. به مقدار کافی
  • زنجبیل تازه…………………… ۱۰ گرم رنده شده یا ۲ گرم پودر زنجبیل خشک
  • نمک دریا………………………….. به مقدار کم
  • آب…………………………….  دو لیوان

طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و با یک قاشق روغن زیتون سرخ کرده و مقدار کمی زردچوبه به آن اضافه نمایید و ده ثانیه تفت دهید، سپس  آب را اضافه نمایید و جو دوسر پرک، اسفناج یا برگ چغندر، نمک دریا و زنجبیل را نیز به آن بیافزایید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با شعله آرام بپزید. بر حسب سلیقه می توانید یک حبه سیر را ریز کرده و به سوپ اضافه کنید. در هنگام میل نمودن این سوپ خوشمزه می توانید آب نصف یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید. این سوپ به دلیل داشتن زنجبیل، کمی تندمزه بوده و خواص بی نظیری دارد و برای چهار گروه خونی سودمند است. این سوپ یک شام بسیار خوب و با کالری کم برای شما عزیزان است.

کالری این سوپ ……………۲۵۰ 

توجه:

به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.

این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.

اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *