چاودار دارای مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین ها و ترکیبات آلی می باشد. سرشار از مواد معدنی از جمله منیزیم، منگنز، مس، فسفر، زینک، ویتامین B و فیبر است. چاودار را می توان در صبحانه، سوپ، کیک و نان ها مورد استفاده قرار داد.
تحقیقات اخیر بر روی ۱۸ مرد و ۲۲ زن صورت گرفت.در این مجموعه از نان چاودار،نان گندم و سفید استفاده شد. نتایج این تحقیقات بدین شکل بود که کسانی که از نان چاودار استفاده کرده بودند سطح کلسترول آنها کاهش یافته بود.
چاودار پرک بدلیل داشتن منیزیم سطح بین گلوکز و انسولین موجود در بدن را کنترل می کند. محقیقن به این نکته اشاره کرده اند، کسانی که از پرک چاودار استفاده می کنند میزان انسولین آنها به آرامی کاهش می یابد.
چاودار پرک ارگانیک منبع خوبی از فیبر است.داشتن فیبر بالا و کربوهیدرات پیچیده احساس سیری طولانی مدتی به فرد می دهد و این باعث می شود تا فرد دیرتر گرسنه شود.
چاودار پرک حاوی آنتی اکسیدانی به نام لیگنان است که در دوران یائسگی بانوان نقش اساسی دارد.همچنین کسانی که سطح کلسترول آنها بالا است می توانند با مصرف چاودار پرک، کلسترول خود را کاهش دهند و از حملات قلبی بدور بمانند.چاودار پرک ارگانیک گزینه ای سالم برای بدن است، پس حتما آن را وارد رژیم غذایی خود کنید.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.