درباره مزایای جو دو سر در این مطلب توضیح می دهیم.
با ما همراه باشید.
مزایای جو دو سر
جو دو سر (Oat)، با نام علمی (Avena sativa)، غله ای است رژیمی با فیبر بالا. حاوی آنتی اکسیدان های قوی و ویتامین هایی اعم از B و E و املاح معدنی است. از مهم ترین مزایای جو دو سر، فاقد گلوتن می باشد.
مزایای جو دو سر
مناسب برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک:
بسته به میزان حساسیت افراد مبتلا به سلیاک (Celiac Disease)، به گلوتن موجود در انواع گندم و جو و سایر غلات، مصرف جو دو سر به دلیل نداشتن گلوتن، بهترین غله انتخابی برای این دسته از افراد است.
کاهش کلسترول خون:
فیبر محلول به پایین آمدن سطح کلسترول خون کمک می کند. تحقیقات نشان می دهند که فیبرهای غذایی محلول موجود در جو دو سر و سبوس آن که از نوع بتا-گلوکان هستند، 20 درصد از میزان کلسترول بد خون (LDL) را کاهش می دهند و سطح کلسترول خوب (HDL) را حداقل 15 درصد افزایش می دهند.
2 نظر
عالی بود
من عاشق جو تو سوپم دنبال اینم با قهوه میکسش کنم ببینم خوش طمع میشه یا نه