سوپ جو دوسر چهار غله

سوپ جو دوسر چهار غله oab.ir

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ جو دوسر چهار غله

 

محتوی:  جو دوسر آلمان، برنج، چاودار، جو، پیاز، هویج، لیمو عمانی، ریحان، زردچوبه، جعفری، شوید

روش تهیه:محتوی بسته را در ۳ لیوان آب (۷۵۰ میلی لیتر) ریخته و پس از جوش آمدن، ۱۵ دقیقه با شعله کم پخته و نوش جان فرمایید.

  • به دلخواه نمک و روغن زیتون اضافه گردد

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *