اسکالوپ مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

سینه مرغ ………………………………….. ۱ عدد
قارچ …………………………………………. ۳ عدد
سس گوجه فرنگی ……………………….. ۱ قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا …………………………………. ½  لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست ………………… ۲ قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا ……………………………….. ½  لیوان
جعفری …………………………………… ۵ ساقه
آرد سفید ………………………………… ۳ قاشق غذا خوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن ……………….. به مقدار لازم
روغن زیتون …………………………….. به مقدار لازم

نمک و فلفل …………………………… کمی

طرز تهیه :

 

ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به ۲ قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند ). مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم. سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم. سینه های مرغ را پهن کرده و مقداری از قارچ های خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم. کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *