مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎
‎ ‎
پاستا با اندازه های کوچک ……………………………… یک فنجان
روغن زیتون ………………………………………………. دو قاشق سوپ خوری
سینه مرغ (خرد شده به شکل مکعب های کوچک‎‏) …. نصف فنجان
پیاز خرد شده (حدود نصف یک پیاز) …………………… نصف فنجان
سیر خرد شده …………………………………………… یک حبه
گوجه فرنگی خرد شده ………………………………….‏‎ ۴۰۰ ‎گرم
پنیر موزرلا …………………………………………………. یک فنجان
جعفری خرد شده ………………………………………… یک چهارم فنجان
نمک ………………………………………………. یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاه ……………………………………….. یک چهارم قاشق چای خوری
خرده نان …………………………………………………… یک چهارم فنجان
پنیر پارمیسان رنده شده ………………………………….. یک چهارم فنجان
کره ……………………………………………………… یک قاشق سوپ خوری ‏
‎ ‎
طرز تهیه ‏‎ :‎

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت داغ کنید‎ .‎در یک ظرف متوسط، آب و نمک را بجوشانید. سپس پاستا را به آن ‏اضافه کنید تا ترد شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید، سپس آنرا آبکش کنید. در همان حال روغن زیتون را در یک ماهیتابه ‏ریخته، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود ۳ دقیقه آن را بپزید. پیاز و سیر را به آن بیفزایید تا وقتی پیازها ترد شده و ‏مرغ نیز کاملا پخته شود. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید. گوجه فرنگی، پنیر موزرلا، جعفری، نمک و فلفل را نیز به ‏آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی سینی پخت فر را کره مالیده و مخلوط را روی آن بریزید. در یک کاسه ‏کوچک، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید. حدود ۳۰ دقیقه آن را در فر بپزید تا روی ‏آن قهوه ای‎ – ‎طلایی شود‎ . ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خونی انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *