۹ دلیل برای مصرف جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

۹ دلیل برای مصرف جو دو سر

۱- بیش از ۴۰ تحقیق و مطالعه نشان داده که مصرف جو دو سر می تواند باعث کاهش کلسترول خون شود. اگر روزانه سه چهارم لیوان جو دو سر مصرف کنید به کاهش کلسترول خونتان کمک می کند. فیبر موجود در جو دو سر باعث از بین رفتن LDL یا کلسترول بد خون می شود و همچنین باعث کنترل و یا حتی افزایش کلسترول خوب خون می شود. در یک تحقیق که در سال ۱۹۹۷ انجام شد نشان داده شد در صورتی که جو دو سر را همراه با رژیم غذایی کم چربی استفاده کنید ریسک ابتلا به بیماری های قلبی کاهش پیدا می کند.
۲- فیبر موجود در جو دو سر باعث جذب شدید آب می شود که این عمل باعث کاهش سرعت گوارش شما می شود. از این رو در صورتی که جو دو سر مصرف کنید مدت زمان بیشتری احساس سیری می کنید از این رو با مصرف جو دو سر وزن بدن خود را کنترل کنید.
۳- تحقیقات نشان داده که مصرف جو دو سر ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد. حتی سازمان دیابت آمریکا نیز پیشنهاد می کند که کسانی که دیابت دارند حتماً غلاتی نظیر جو دو سر را مصرف کنند فیبر موجود در این نوع غلات باعث کنترل میزان گلوکز خون افراد می شود.
۴- به جز برخی از انواع جو دو سر طمع دار که در بازار موجود است انواع بدون اسانس آن به صورت ۱۰۰% طبیعی می باشد که شامل مقدار زیادی پروتئین، فیبر، کربوهیدرات ها و آهن می باشد.
۵- با توجه به تحقیقات جدیدی که انجام شده است رژیم غذایی شامل جو دو سر، می تواند باعث کاهش فشار خون شود. که دلیل آن وجود فیبر در جو دو سر است.
۶- جو دو سر شامل مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان می باشد و از این رو بهترین منبع پروتئین و آهن است.
۷- فیبر و سایر مواد معدنی موجود در جو دو سر می تواند ریسک ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد.
۸- جو دو سر بسیار راحت و سریع قابل مصرف است به عنوان مثال تمامی انواع جو دو سر قابل پخت در مایکروویو می باشد حتی نوع خرد شده و درشت آن نیز حداکثر در ۱۰ دقیقه پخته می شود و قابل مصرف است. حتی نوع صبحانه هم بسیار عالی است زیرا می توانید در کمتر ۱ دقیقه یک صبحانه داغ میل نمایید.
قابل ذکر است که کلیه انواع نامبرده بالا در فرآیند تولید پخته شده اند و حتی به صورت خام در شیر و آب و آب میوه سرد و یا در ماست نیز قابل استفاده می باشد.
۹- جو دو سر می تواند بسیار لذیذ باشد: چه جو دو سر را بپزید چه آنرا به صورت سرد استفاده کنید می توانید با اضافه کردن میوه یا سبزیجات خاص به آن طعم های دلنشین و خوشمزه اضافه کنید.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *