چاودار و یبوست

مطلب را به اشتراک بگذارید

چاودار و یبوست

بهبود عملکرد روده

 نان چاودار و سایر محصولات چاودار می توانند عملکرد روده را بهبود بخشند و از یبوست جلوگیری کنند، که این امربه مقدار فیبررژیم غذایی حاوی چاودار ارتباط دارد. فروکتان،  بتا- گلوکان و نشاسته مقاوم در قسمت فوقانی روده بزرگ تخمیر می شوند. سلولز و لیگنین نیز نسبت به تجزیه میکروبی بسیار مقاوم هستند.

سازمانی ایمنی غذایی اروپا (EFSA)، خواص سلامتی فیبر چاودار برای بهبود عملکرد روده را پذیرفته است.

نکته دیگر این که، مصرف چاودار سطح آنزیم های خاصی را کاهش می دهد و همچنین از میزان ترکیبات سمی که باعث کاهش PH مدفوع و افزایش غلظت بوتیرات و سایر اسید های چرب می شوند، می کاهد. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که فیبر چاودار همچنین می تواند تعداد بیفیدو باکتری ها (باکتری های مفید روده) در روده بزرگ را افزایش دهد.

چاودار پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی

چاودار پرک

به نظر می رسد غذاهای حاوی چاودار در بهبود کلی سلامت روده نسبت به غذاهای حاوی گندم کامل نقش بسزایی دارد. چاودار به دلیل دارا بودن فیبر بالا برای درمان یبوست توصیه می شود.

متابولیسم لیپید کلسترول

دانه های کامل برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید هستند. رژیم غذایی حاوی چاودار به تنهایی به کاهش خطر ابتلا به انفارکتوس (ایست قلبی) میوکارد کمک زیادی می کند.

مطالعات بالینی و همچنین حیوانی نشان می دهند که مصرف چاودار می تواند بر میزان کلسترول خون در مقایسه با رژیم غذایی حاوی گندم تأثیرات مثبتی داشته باشد.

خرید چاودار

چاودار پرک را می توانید از وب سایت oabshop.ir خریداری نمایید و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۴۳۴۹۰ تماس بگیرید.

چاودار همچنین می تواند اثرات مفید بر روی کنترل سطح چربی های دیگر در مقایسه با رژیم غذایی با فیبر بالا و بدون چاودار داشته باشد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *