طرز تهیه غذا های گوشتی مناسب گروه خونی O
خوارک بره
مواد لازم:
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک کیلو گوشت بره با استخوان
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ عدد هویج بزرگ خرد شده
۴ حبه سیر خرد شده
۴ ساقه کرفس خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
نمک و آب به اندازه لازم جهت پخت کامل گوشت
طرز تهیه:
تکه های گوشت بره را درون ماهی تابه ای در روغن زیتون برروی شعله ملایم تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت ها را از ماهی تابه در آورده و کنار بگذارید. در همان ماهی تابه کره را اضافه کرده و پس از آب شدن کره، پیاز و هویج و کرفس و سیر و نمک را اضافه نمائید، و تا طلایی شدن آنها را تفت دهید. سبزیجات را کنار زده قطعات گوشت را اضافه کرده و آب را نیز بیافزایید و در ماهی تابه را بگذارید و به مدت ۲ ساعت بپزید (تا گوشت به خوبی پخته شود).
مرغ کنجدی
مواد لازم:
۸ تکه مرغ یا سینه مرغ
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۳ تا ۵ حبه سیر له شده
¼ فنجان کنجد
طرز تهیه:
فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قطعات مرغ را درون پیرکس گذاشته، سیر خرد شده و سس سویا را برروی تمام مرغ ها مالیده و کنجد را روی آنها بپاشید و در قسمت بالای فر قرار دهید و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید تا گوشت به خوبی پخته شود.
همبرگر بوقلمون
مواد لازم:
نیم کیلو گوشت بوقلمون چرخ شده
یک عدد پیاز رنده شده
نمک به میزان لازم
روغن زیتون برای سرخ کردن
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری ترخون خرد شده
۱ فنجان جو دو سر خرد شده
۲ تکه نان جو دو سر
طرز تهیه:
گوشت بوقلمون، تخم مرغ ها، پیاز، ترخون خرد شده، نمک و جو دو سر را درون یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کرده و مخلوط گوشت را به شکل همبرگر در آورده و درون روغن زیتون سرخ کنید. می توانید این همبرگر را لای دو تکه نان جو دو سر یا هر گونه نان بدون گلوتن با سس مایونز بدون تخم مرغ و کاهو و پیاز سرو کنید.