مواد اولیه:
1/4 فنجان آب
1/4 فنجان شیر خشک
1 قاشق غذاخوری کینوا / کینوا پرک
یک و نیم قاشق غذاخوری جو دو سر پرک
نصف موز کوچک اسلایس شده
1 قاشق غذاخوری سبوس جو دو سر
دارچین به مقدار کم
1 قاشق غذاخوری گردو خرد شده
1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
1/4 قاشق چایخوری پودر وانیل
دستور العمل:
ابتدا آب، کینوا و شیر را در ماهی تابه مخلوط میکنیم و با شعله ملایم هم می زنیم و سپس حرارت را کم کرده و 5 دقیقه صبر می کنیم تا زمانی که کینوا شروع به نرم شدن کند. سپس جو دوسر، موز، سبوس جو دو سر، و دارچین را اضافه می کنیم. بین 2-5 دقیقه به سرعت هم می زنیم تا زمانی که ترکیب غلیظ شد، از روی شعله بر می داریم و گردو، شکر قهوه ای و وانیل را اضافه می کنیم.
صبحانه شما آماده است. (به صورت گرم میل شود.)
جدول ارزش غذایی:
220 کالری
چربی: 7 گرم
پروتئین: 7 گرم
کربوهیدرات: 37 گرم
فیبر: 5 گرم
* می توانید به جای کینوا، از کینوا پرک استفاده نمایید که نیاز به پختن ندارد.*
2 نظر
خیلی عالی بود من به جای شکر روش نوتلا ریختم خوشمزه شد
گردو هم اگر از قبل خیس خورده باشه خوشمزه تر میشه
با سلام
ممنون از به اشتراک گذاری تجربتون
موفق باشید.