صبحانه کینوا (با ترکیبات موز، آجیل و غلات)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد اولیه:

۱/۴ فنجان آب

۱/۴ فنجان شیر خشک

۱ قاشق غذاخوری کینوا / کینوا پرک

یک و نیم  قاشق غذاخوری جو دو سر پرک

نصف موز کوچک اسلایس شده

۱ قاشق غذاخوری سبوس جو دو سر

دارچین به مقدار کم

۱ قاشق غذاخوری گردو خرد شده

۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

۱/۴ قاشق چایخوری پودر وانیل

دستور العمل:

ابتدا آب، کینوا و شیر را در ماهی تابه مخلوط میکنیم و با شعله ملایم هم می زنیم و سپس حرارت را کم کرده و ۵ دقیقه صبر می کنیم تا زمانی که کینوا شروع به نرم شدن کند. سپس جو دوسر، موز، سبوس جو دو سر، و دارچین را اضافه می کنیم. بین ۲-۵ دقیقه به سرعت هم می زنیم تا زمانی که ترکیب غلیظ شد، از روی شعله بر می داریم و گردو، شکر قهوه ای و وانیل را اضافه می کنیم.

صبحانه شما آماده است. (به صورت گرم میل شود.)

جدول ارزش غذایی:

۲۲۰ کالری

چربی: ۷ گرم

پروتئین: ۷ گرم

کربوهیدرات: ۳۷ گرم

فیبر: ۵ گرم

* می توانید به جای کینوا، از کینوا پرک استفاده نمایید که نیاز به پختن ندارد.*

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

2 پاسخ

  1. خیلی عالی بود من به جای شکر روش نوتلا ریختم خوشمزه شد
    گردو هم اگر از قبل خیس خورده باشه خوشمزه تر میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *