طرز تهیه سبوس جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه سبوس جو دوسر

یک پیمانه سبوس جو دوسر را در ۵ الی ۷ پیمانه آب، شیر و یا شیر سویا ریخته، به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و با انواع میوه خرد شده، عسل، یا آجیل ها مخلوط کرده و میل کنید.

سبوس جو دوسر سرشار از فیبر و ویتامین ها است. این محصول را می توانید در تهیه انواع معجون و دسر استفاده کرده یا بصورت خام در ماست یا انواع پوره میوه ها ریخته  و میل نمائید.

از این محصول میتوانید در تهیه انواع غذا مانند سوپ ها، کتلت (به جای آرد سوخاری)، دلمه، حلیم، الویه، برای غلیظ تر شدن انواع خورش ها استفاده کنید و به جای نان در آبگوشت و آبدوغ خیار بریزید. سبوس جو دوسر بهترین جایگزین انواع نان و سیب زمینی است.

سبوس جو دو سر ۲۰۰ گرمی

سبوس جو دوسر

سوپ سبوس جو دوسر با جعفری و هویج:

پیاز را خرد کرده و با یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید و  زردچوبه را افزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب، جعفری، هویج، سبوس جو دوسر و نمک دریا را اضافه کرده و بگذارید سوپ به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با شعله آرام بپزد. این سوپ لذیذ و پر ویتامین برای کلیه افراد با چهار گروه خونی مختلف مناسب می باشد.

سالاد کاهو و سبوس جو دوسر:

کاهو، کلم قرمز و شوید را خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم. سپس پودر تخم گشنیز، سبوس جو دوسر، روغن زیتون و لیمو ترش تازه را به مواد اضافه کرده و یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سالاد آماده شود.

صبحانه با پنکیک سبوس جو دوسر:

۲۴۰ گرم سبوس جو دوسر، ۲۴۰ گرم ماست چکیده (کم چرب)،  ۵۰ گرم عسل، ۲  عدد تخم مرغ تمامی مواد لازم را در ظرفی مخلوط کنید.

کمی روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید تا روی حرارت ملایم گرم شود. سپس با قاشق غذاخوری مواد مخلوط شده را داخل ماهیتابه ریخته، کمی صبر کنید تا  طلایی رنگ شود  و  بعد آن را همراه میوه و کمی عسل میل کنید.

کتلت با سبوس جو دوسر:

گوشت نیم کیلو، تخم مرغ ۲ عدد، سبوس جو دوسر ۱۰۰ گرم پیاز ۳ عدد متوسط، سیب زمینی ۲ عدد متوسط، نمک دریا و فلفل به میزان دلخواه گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته و پیاز و سیب زمینی را  رنده کرده، کمی از آب آن را دور می ریزیم و به گوشت اضافه می کنیم، سپس نمک دریا، سبوس جو دوسر، تخم مرغ و فلفل (به دلخواه) را به گوشت افزوده و خوب ورز می دهیم و پس از آن کتلت را سرخ می کنیم. در ضمن می توانید به جای سرخ کردن در روغن، کتلت ها را در سینی فر بر روی فویل آلومینیومی آغشته به روغن زیتون چیده و به مدت یک ساعت در فر ۲۵۰ درجه قرار دهید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *