سوپ جو دوسر و کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ جو دوسر و کینوا :

 

مواد لازم :

مرغ ……… نصف سینه

کینوا پخته نشده  …….. ۲ پیمانه

جو دوسر پرک ……….. ۶۰۰ گرم

قارچ …….. ۱۵۰ گرم

هویج ……… ۱ عدد

شیر ……. ۳ لیوان

پیاز ……. ۲ عدد

فلفل ……. به میزان لازم

نمک دریا و آبلیمو ……. به میزان لازم

جعفری خرد شده ….. به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز بر روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا مرغ به خوبی پخته شود. بعد از این که سینه مرغ به خوبی پخته شد جو دوسر را با آب مرغ در قابلمه ای مناسب قرار دهید و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید. سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به جو دوسر پرک اضافه کنید. سپس هویج را رنده کنید و به مخلوط مرغ و جو دوسر اضافه کنید. بعد از اینکه هویج پخته شد شیر را به تدریج به سوپ اضافه کنید. بعد از این که شیر مقداری غلیظ شد و هویج به طور کامل پخته شد کینوا را اضافه کنید. در درون ظرفی مناسب پیاز را تفت دهید و دو قاشق آبلیمو به قارچ های خرد شده اضافه کنید و بعد از این که پیاز ها کمی نرم شدند قارچ را به پیاز ها اضافه کنید. وقتی که  قارچ به همراه پیاز کمی تفت خورد مخلوط قارچ و پیاز را به سوپ جو دوسر اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ به غلظت مناسب رسید به آن نمک دریا و فلفل اضافه کنید و زیر شعله گاز را کم کنید. در ظرفی  مناسب سوپ را ریخته و سرو کنید. می توانید این سوپ خوشمزه را با جعفری خرد شده به زیبایی تزیین کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *