سوپ ورمیشل و کینوا :
مواد لازم :
پیاز …….. ۱ عدد
کینوا پخته نشده ……. 1پیمانه
سس سویا …….. ۳ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز …….. ۱/۴ قاشق چای خوری
رشته سوپی …… ۱ لیوان
گوجه فرنگی ……. ۳ عدد
تخم کتان بو داده طلایی ………… ۳ قاشق غذا خوری
آب گوشت ……. ۲ لیوان
روغن زیتون ……… به میزان لازم
نمک دریا ……….. به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا در درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن زیتون بریزید، سپس بر روی شعله گاز قرار دهید وقتی که روغن زیتون داغ شد پیاز و سیر خرد شده را در درون قابلمه تفت دهید. گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید و در درون قابلمه اضافه کنید و بعد از این که گوجه فرنگی ها سرخ شدند فلفل قرمز، سس سویا و تخم کتان بو داده طلایی را به مواد سوپ اضافه کنید و این مواد را نیز تفت دهید. آب گوشت را به همراه ۲ لیوان آب و کینوا به مواد سوپ اضافه کنید و حرارت گاز را ملایم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سوپ با حرارت ملایم پخته شود سپس رشته سوپی را به سوپ ورمیشل اضافه کنید. بعد از اینکه رشته نرم شد و سوپ به خوبی لعاب انداخت می توانید آن را سرو کنید.