مواد لازم:
جو دوسر پرک خرد…………………….30 گرم
قارچ خام ……………………………….150 گرم شسته و خرد شده
دوغ یا کفیر …………………………… 200 سی سی
نمک دریا……………………………………به مقدار کم
طرز تهیه:
قارچ را به خوبی شسته، خرد کنید، بپزید و بگذارید به خوبی سرد شود. سپس آن را در دوغ یا کفیر ریخته و جو دوسر پرک و نمک دریا را نیز به آن افزوده، هم بزنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید و پس از نیم ساعت سوپ، آماده سرو است. این سوپ سرد به دلیل داشتن قارچ و کفیر برای دارندگان گروه خون O مناسب نمی باشد.
کالری این سوپ ……………….280
توجه:
به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. 100 گرم جو دوسر، دارای 379 کالری می باشد اما 100 گرم سبوس جو دوسر دارای 246 کالری است.
این سوپ به دلیل کالری کم و جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.