مواد لازم:
- برنج خام………………………………….25 گرم
- اسفناج یا برگ چغندر…………………….30 گرم
- هویج خرد شده …………………………..30 گرم
- روغن زیتون …………………………….10 گرم ( یک قاشق غذاخوری)
- پیاز ………………………………………60 گرم
- زردچوبه …………………………………به مقدار کم
- نمک دریا………………………………………به مقدار کم
- آب ………………………………………2 الی 2.5 لیوان
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کنید ،زردچوبه را افزوده و ده ثانیه دیگر تفت دهید. سپس آب، برنج و نمک دریا را بر روی آن افزوده و بگذارید به مدت 1 ساعت با شعله آرام بپزد. سپس هویج و اسفناج (یا برگ چغندر) را نیز اضافه نمایید. پس از پخت کامل سوپ می توانید آن را به دلخواه با آب نصف یک عدد لیمو ترش و ده گرم زنجبیل تازه رنده شده میل نمایید. این سوپ لذیذ برای کلیه افراد با گروههای خونی مختلف مناسب و مفید است.
کالری این سوپ …………………..155
این سوپ به دلیل کالری کم و جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید ، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.