021-88343490

سرکه هندوانه (سس سالاد)

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه هندوانه (سس سالاد)

مواد لازم‎ : ‎
برش هایی ازهندوانه ی بی دانه…………………… 1 پیاله‎ ‎
از توت فرنگی های نصف شده…………………… 1 پیاله
سرکه ی سفید……………………………………….‏‎ 2 ‎قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای…………………………………………………‏‎ 1 ‎قاشق غذا خوری
پوست پرتغال رنده شده…………………………….‏‎ 1 ‎قاشق چای خوری
طرز تهیه ‏‎ :‎
ترکیبی از هندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر قهوه ای، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا ‏یکدست شده و صاف شود‎.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتر از 3 روز نمی توانید آن را نگه دارید‎.

قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید‎ ‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف هندوانه برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای دارندگان گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *