سالاد انبه، لوبیا قرمز و کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

کینوا خام………….1 فنجان

آب مرغ……………3/4 فنجان

انبه……………1 عدد متوسط

پیازچه………………6 عدد

فلفل دلمه ای قرمز………………….1 عدد متوسط

گشنیز………………2 فنجان

لوبیا قرمز پخته         450 گرم

سرکه قرمز…………..3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون…………….1 قاشق غذاخوری

آبلیمو………………1 قاشق چایخوری

کاهو……………….به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- آب مرغ و کینوا را در یک قابلمه متوسط به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا نرم شود، سپس از روی گاز بردارید و درب آن را بگذارید.

2- در همین حال، انبه، پیازچه، فلفل دلمه ای و گشنیز را به همراه کینوا در یک ظرف بزرگ بریزید.

3- سرکه، روغن و آب لیمو را با هم مخلوط کنید، سپس به کینوا اضافه کنید و هم بزنید. سالاد شما آماده است!

4- با کاهو سرو شود.

به جای لوبیا قرمز می توانید از لوبیا چیتی استفاده کنید.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *