راه های بالا بردن سوخت و ساز بدن

راه های بالا بردن سوخت و ساز بدن

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوخت و ساز، بر مسیر اثرگذاری رژیم‌های غذایی بر روی بدن ما یا در مورد اینکه چقدر می‌توانیم بخوریم تا اینکه وزن ایده‌آلمان را حفظ کنیم موثر است، پس طبیعی است که بخواهیم تلاش کنیم تا سوخت و ساز بدنمان در بهترین حالت خود بماند.

۱- شما هر روز مثل روز قبل ورزش می‌کنید

این بدین معناست که شما در تمرینات روزانه‌تان تنوع ندارید. بنابراین نه تنها ذهن شما خسته می‌شود، بلکه عضلات شما هم به آنچه انجام می‌دهید عادت کرده و بزودی دیگر نسب به تمرینات یکسانی که انجام می‌دهید عکس العملی هم نشان نمی‌دهند.
نتیجتا، سعی کنید تا یک روز در میان حرکات و تمرینات مختلفی را امتحان کنید و هر روز یک ورزش یکسان را انجام ندهید. بعنوان مثال، اگر امروز بعنوان تمرین خود، دویدن را انتخاب می‌کنید، فردا تمرینات قدرتی را امتحان کنید، و روز دیگر طناب بزنید.

۲- شما با وزنه تمرین نمی‌کنید

آیا فقط تمرینات آسان را انجام می‌دهید؟ اگرچه ممکن است این انتخاب شما برای قلب و سیستم تنفسی‌تان خوب باشد، اما تاثیر آنچنانی بر عضلات شما نخواهد گذاشت. چیزی که احتیاج دارید انجام دهید این است که حداقل ۲ بار در هفته توسط تمرین با وزنه عضلاتتان را هم تمرین دهید.
بعلاوه، فقط روی یک بخش از بدن تمرکز نکنید – در عوض، حواستان به تمام گروه‌های عضلانیتان باشد. پس خیلی عالی خواهد شد اگر تمرینات کاردیو، مثل ایروبیک را با تمرینات قدرتی ترکیب و بصورت متناوب اجرا نمایید.

۳- شما به تمرینات اینتروال اعتماد ندارید

باید بگویم که در حال حاضر در تلاش اصلاح این رویکرد در تمریناتم هستم. به این معنی که من همیشه تمرینات آسان اما طولانی را ترجیح می‌دهم – دقیقا سعی می‌کنم تا در طول روتین‌های ورزشی‌ام به خودم فشار نیاورم. اما بنظر می‌آید که راه درست انجام چنین کاری اجرای تمرینات اینتروال است.
این موضوع به اجرای متناوب تمرینات خیلی شدید بهمراه دوره‌های کوتاه برای ریکاوری اشاره دارد، یعنی فاصله‌ای که کمی استراحت می‌کنید تا دوباره تمرینی با فشار شدید را انجام دهید.
مزیت دیگر این نوع تمرین، این است که شما را به سوزاندن کالری‌های بیشتری سوق خواهد داد، البته کالری‌های مشتق شده از چربی‌ها، نه فقط از کربوهیدرات‌ها. (تمرین اینتروال شدید) یکی از بهترین روش‌ها برای سوزاندن کالری زیاد در طول روز و پس از ورزشتان است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *