رابطه کینوا و کلسترول

مطلب را به اشتراک بگذارید

رابطه کینوا و کلسترول

محتوای فیبر موجود در کینوا برای حفظ سلامت بدن بسیار مهم است. مواد غذایی مثل کینوا که حاوی فیبر است از دستگاه گوارش عبور کرده و به اسیدهای کبد متصل شده و مواد سمی را از بدن خارج می کند. کبد با استفاده از کلسترول، اسیدهای کیسه صفرا را تولید می کند. بنابراین جذب کلسترول و سطح کلسترول بد LDL کاهش می یابد. از این رو، مصرف غذاهای حاوی فیبر مثل کینوا سلامت قلب را افزایش می دهد.

کینوا فاقد کلسترول است. محتوای محلول فیبر در کینوا به کبد کمک می کند تا از کلسترول ذخیره شده بدن استفاده کند و این سطح کلسترول بد LDL بدن را کاهش می دهد. محتوای پروتئین بالای کینوا مانند پروتئین گوشت می باشد. بنابراین افراد گیاه خوار براحتی می توانند کینوا را جایگزین گوشت کنند.

خوردن کینوا بهتر از خوردن گوشت هایی نظیر گوشت گاو است، چون چنین گوشتی سرشار از چربی اشباع شده است. مصرف کینوا باعث کاهش سطح کلسترول بدن شده و از انباشته شدن پلاکت در رگها جلوگیری می کند. داشتن چنین خاصیتی از بیماری های قلبی عروقی،حمله های قلبی و نارسایی قلبی جلوگیری می کند.

کنترل قند خون

اگر شما مبتلا به دیابت هستید کنترل قند خون برای شما حائز اهمیت می باشد. یک غذای سالم مثل کینوا سطح گلوکز آزاد شده بدن را کاهش می دهد و از افزایش قند خون ناگهانی در طول روز جلوگیری می کند.

سلامت قلبی عروقی

کینوا غنی از فیبر و منگنز است و داشتن این مواد معدنی به فعالیت بهتر سیستم قلبی عروقی کمک می کند. مصرف منظم کینوا کلسترول بد یا LDL را کاهش می دهد و کلسترول خوب HDL را افزایش می دهد. این غله سطح قند خون بدن را کنترل می کند.

کینوا ارگانیک سفید ۲۵۰ گرمی

کینوا سفید ارگانیک

 

افزایش پروتئین

پروتئین برای داشتن بافت عضلانی قوی و داشتن انرژی ضروری است .کینوا تمامی آمینواسیدهای ضروری برای تولید پروتئین را در خود دارد.داشتن این نوع خاصیت برای گیاهخواران که به دنبال منابع پروتئینی عاری از منابع حیوانی هستند، می تواند سودمند واقع شود. کینوا بمب پروتئین است!

سلامت دستگاه گوارش

فیبر موجود در کینوا به هضم بهتر غذا کمک می کند و این غله از مشکلات سو هاضمه جلوگیری می کند. همچنین این دانه به شدت از یبوست جلوگیری می کند.

کاهش علائم کم خونی

کینوا غنی از آهن است و این برای افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید است. آهن برای حمل اکسیژن بدن ضروری است به طوریکه بعضی از افراد با اضافه کردن کینوا به رژیم غذایی خود، استقامت و انرژی بیشتر در طول تمرینات ورزشی کسب کرده اند.

نشانه های مبارزه با پیری

منگنز یک آنتی اکسیدان قوی است و سرعت فرآیند پیری را کاهش می دهد. در نتیجه کسانی که از ظاهر پوست خود در آینده نگران هستند می توانند از کینوا بدلیل داشتن منگنز فراوان استفاده کنند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *