چای سبز و زنجبیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

طبق شواهد علمی چای سبز و زنجبیل دارای خواص زیادی می باشند که برای آشپزی و یا به عنوان دارو مصرف می شوند. 
گفته می شود برای جلوگیری ازمرگ ناشی از مسمومیت از زنجبیل استفاده شده است. 
چای زنجبیل باعث برطرف کردن حالت تهوع می شود و برای کسانی که سرگیجه دارند نیزموثر است.
چای سبز و زنجبیل دارای خواص آنتی اکسیدانی می باشند که برای پیشگیری از سرطان نیز موثرمی باشند. 
برای کاهش وزن نیز می توان ازچای سبز و زنجبیل استفاده کرد. 
افرادی که از سندروم روده تحریک پذیر رنج می برند باید توجه داشته باشند که مصرف چای سبز با زنجبیل به تسکین درد روده کمک زیادی می کند و همچنین به سیستم هضم و گوارش کمک می کند. 
اگر در خانواده تان سابقه بیماری آلزایمر وجود دارد برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر چای سبز و زنجبیل را به نوشیدنی های روزمره تان بیفزایید. 
چای سبز با زنجبیل به خواب آلودگی صبحگاهی کمک می کند و طبق مطالعات آقای آرماندو گنزالس پزشک دانشگاه تگزاس مصرف آن برای درمان استفراغ شدید موثر می باشد. 
همچنین چای سبز با زنجبیل به تحریک اشتها و درمان انواع ناراحتی معده کمک می کند.                        
چای سبز با زنجبیل خواص ضد التهابی دارد و همچنین به کاهش درد مفاصل ملتهب نیز کمک می کند. 
در زمان سرماخوردگی نوشیدن یک لیوان چای سبز با زنجبیل به آلرژی کمک می کند. 
چای سبز با زنجبیل منجر به بالا رفتن سیستم ایمنی فرد می شود. 
ویتامین، اسید آمینه و مواد معدنی موجود در چای زنجبیل به بهبود گردش خون کمک می کند و باعث کاهش مشکلات قلبی و عروقی می شود. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *