نحوه استفاده از ریشه زنجبیل ارگانیک برای ترک سیگار

مطلب را به اشتراک بگذارید

نحوه استفاده از ریشه زنجبیل ارگانیک برای ترک سیگار

اعتیاد به سیگار موجب مرگ افراد زیادی می شود. حدود ۴۰۰۰ ترکیب خطرناک در سیگار وجود دارد. خطر ابتلا به انواع سرطان، بیماری های قلبی، مشکلات ریوی و… در افراد سیگاری بسیار بیشتر از سایر افراد است.

ترک سیگار امری دشوار است. مواد طبیعی، مانند زنجبیل به ترک سیگار و سم زدایی بدن کمک می کند.
زنجبیل موجب رفع حالت تهوع می شود. تهوع از نشانه های خروج نیکوتین از بدن است و مصرف زنجبیل در دوره ی ترک سیگار می تواند به تحمل عوارض ناشی از عدم رسیدن نیکوتین به بدن کمک کند.
زنجبیل موجب افزایش دمای بدن و گرم شدن می شود. این امر موجب تعریق و خروج سموم از بدن می شود.
به جای سیگار کشیدن سعی کنید به نوشیدن چای زنجبیل عادت کنید. بدانید که برای ترک یک عادت بد، بهترین کار جایگزین کردن یک عادت خوب و سالم به جای آن است. همچنین چای زنجبیل دارای خواص بی شماری است.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *