خواص نخود فرنگی
-نخودسبز، سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است.
– منبع عالی فیتونیوترینت است. آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C نقش مهمی در کاهش آسیب های قلبی عروقی دارد. این ترکیب مفید، رادیکال های آزاد موجود در بدن را خنثی می کند.
– فولات آن خطر بروز نقص عصبی مادرزادی را کاهش می دهد.
– ویتامین K بدن را که به ویتامین K ۲ تبدیل می شود، تامین می کند. ویتامین K2 برای حفظ ماده معدنی در استخوان مهم است.
– فولیک اسید و ویتامین B ۶، مانع از بروز هموسیتئین، ماده خطرناکی مربوط به پوکی استخوان می شود.
– با افزایش انرژی، مانع از خستگی مفرط و بی حوصلگی می شود.
– مصرف میزان بالای این گیاه که حاوی آهن است، مانع از بروز کم خونی می شود.
– سرشار از فیبر غذایی است، در نتیجه مصرف آن به افرادی که از یبوست رنج می برند، توصیه می شود.
– در بهبود کلسترول بالا بسیار موثر است.
– آهن و ویتامین C، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
– لوتئین موجود در آن، خطر تباهی لکه زرد و آب مروارید را کاهش می دهد.
– با سرطان مقابله می کند.
توجه داشته باشید که مصرف نخود فرنگی بر اساس کتاب های ” زندگی مناسب بر اساس گروه خونی ” و ” تغذیه مناسب بر اساس گروه خون “، برای هر چهار گروه خونی OABAB بلامانع است.