خواص فلفل دلمه ای
پاپریکا یکی از انواع پر استفاده فلفل در سراسر دنیا میباشد این نوع فلفل در رنگهای سبز، زرد و قرمز وجود دارد.
پاپریکا یا فلفل دلمه ای منبع خوبی از ویتامین C , بتاکاروتین و بیوفلاونیدن (یکی از انواع آنتی اکسیدان) میباشد فلفل دلمه ای سبز رنگ دو برابر و فلفل دلمه ای قرمز رنگ سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C میباشند.
فلفل دلمه ای قرمز رنگ شامل مقدار فراوانی بتاکاروتین نیز هست (بتا کاروتین میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود) بیوفلاونیدن هم که از آنتی اکسیدان ها محسوب میشود همانطور که قبلاً گفته شد از فعالیت رادیکال های آزاد جلوگیری کرده و از سرطان و بیماریهای قلبی پیشگیری میکند.
توجه : مصرف انواع فلفل برای گروه های خونی A و AB مضر است.