بلغور پلو جو دوسر

بلغور پلو جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

پلو بلغور جو دوسر: یکی از غذاهای بسیار مفید برای افرادی که دارای دیابت یا یبوست هستند و حتی افرادی که تمایل به خوردن غذای سلامتی بر اساس گروه خونیشان دارند، ترکیب برنج و و بلغور جو دوسر و روغن زیتون است.

طرز تهیه :

ابتدا ۲ پیمانه برنج را شسته و در یک قابلمه بریزید. سپس ۵ پیمانه آب اضافه کنید و به میزان لازم نمک بریزید. وقتی کاملاً به جوش آمد، پس از ۵ دقیقه  یک پیمانه بلغور جو دوسر (لازم به ذکر است بلغور جو دوسر این شرکت، نیاز به شستن ندارد)، به آن اضافه کنید و سپس به مقدار کافی، روغن زیتون به آن اضافه نمایید. پس از آنکه آب برنج تمام شد، آن را دم کرده و پس از نیم ساعت، پلو بلغور جو دوسر، آماده می باشد. این پلو بلغور خوشمزه را همراه با انواع خورش ها و یا کباب میل فرمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *