مواد لازم:
آب……………….3/4 فنجان
کینوا……………………2/3 فنجان
کره ذوب شده………………..1/3 فنجان
تخم مرغ……………….4 عدد بزرگ
پودر وانیل………………..1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای………………1.5 فنجان
پودر کاکائو………………..1 فنجان
بیکینگ پودر………………….نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین…………………نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- آب و کینوا را در قابلمه بجوشانید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید 10 دقیقه بجوشد. اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید تا کینوا نرم و آب تبخیر شود. سپس بگذارید تا خنک شود.
2- فر را از قبل در دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. دو ظرف کیک پزی 8 اینچی را چرب کنید و کاغذ روغنی را روی آن بگذارید.
3- کره، شیر، تخم مرغ، پودر وانیل را در داخل مخلوط کن هم بزنید، 2 فنجان کینوا را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
4- شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و جوش شیرین را در یک ظرف به هم بزنید. مخلوط کینوا را به مخلوط شکر اضافه کنید و به هم بزنید. خمیر کیک را در ظروف کیک بریزید.
5- خمیر کیک را در حدود 40-45 دقیقه در فر بگذارید. (به طوری که چاقو به راحتی و تمیزی از آن بیرون آید.) در ظرف خودش قبل از اینکه سرو شود کاملاً خنک شود.
2 نظر
چرا بی دقت دستور مینویسید؟ شیرش کو؟
سلام. داخل طرز تهیه درج شده