مواد لازم:
آب……………….۳/۴ فنجان
کینوا……………………۲/۳ فنجان
کره ذوب شده………………..۱/۳ فنجان
تخم مرغ……………….۴ عدد بزرگ
پودر وانیل………………..۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای………………۱٫۵ فنجان
پودر کاکائو………………..۱ فنجان
بیکینگ پودر………………….نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین…………………نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- آب و کینوا را در قابلمه بجوشانید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد. اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید تا کینوا نرم و آب تبخیر شود. سپس بگذارید تا خنک شود.
۲- فر را از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. دو ظرف کیک پزی ۸ اینچی را چرب کنید و کاغذ روغنی را روی آن بگذارید.
۳- کره، شیر، تخم مرغ، پودر وانیل را در داخل مخلوط کن هم بزنید، ۲ فنجان کینوا را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
۴- شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و جوش شیرین را در یک ظرف به هم بزنید. مخلوط کینوا را به مخلوط شکر اضافه کنید و به هم بزنید. خمیر کیک را در ظروف کیک بریزید.
۵- خمیر کیک را در حدود ۴۰-۴۵ دقیقه در فر بگذارید. (به طوری که چاقو به راحتی و تمیزی از آن بیرون آید.) در ظرف خودش قبل از اینکه سرو شود کاملاً خنک شود.
2 پاسخ
چرا بی دقت دستور مینویسید؟ شیرش کو؟
سلام. داخل طرز تهیه درج شده