021-88343490

صبحانه ارگانیک و مقوی با پرک کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه ارگانیک و مقوی با پرک کینوا

مواد مورد نیاز:

  • یک فنجان پرک کینوا
  • یک فنجان و نیم شیر
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • نمک دریا
  • 100 گرم تمشک
  • نصف فنجان آب
  • کمی آب لیمو
  • دو قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه:

ابتدا عسل را داخل آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.

سپس تمشک ها و آب لیمو را به آن اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه منتظر بمانید تا تمشک ها به خوبی نرم شوند. حرارت را خاموش کنید تا مخلوط سرد شود.

در یک ظرف دیگر شیر و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید. در حین جوشیدن شیر پرک کینوا را به آن اضافه کنید و به مدت 90 ثانیه صبر کنید. سپس از روی حرارت بردارید و به مدت 3 دقیقه صبر کنید تا مخلوط سرد شود.

در نهایت می توانید مخلوط را در دو کاسه جداگانه بریزید و روی آن را با میوه یا دانه چیا یا فندق خرد شده تزیین کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *