صبحانه ارگانیک و مقوی با پرک کینوا
مواد مورد نیاز:
- یک فنجان پرک کینوا
- یک فنجان و نیم شیر
- یک قاشق چایخوری دارچین
- نمک دریا
- 100 گرم تمشک
- نصف فنجان آب
- کمی آب لیمو
- دو قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه:
ابتدا عسل را داخل آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.
سپس تمشک ها و آب لیمو را به آن اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه منتظر بمانید تا تمشک ها به خوبی نرم شوند. حرارت را خاموش کنید تا مخلوط سرد شود.
در یک ظرف دیگر شیر و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید. در حین جوشیدن شیر پرک کینوا را به آن اضافه کنید و به مدت 90 ثانیه صبر کنید. سپس از روی حرارت بردارید و به مدت 3 دقیقه صبر کنید تا مخلوط سرد شود.
در نهایت می توانید مخلوط را در دو کاسه جداگانه بریزید و روی آن را با میوه یا دانه چیا یا فندق خرد شده تزیین کنید. نوش جان!
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.