مواد لازم:
روغن زیتون…………….1 قاشق غذاخوری
سیر…………………….2 حبه خرد شده
کینوا……………………..1 فنجان
لوبیا سبز…………………..500 گرم (در ابعد 2.5 سانتی متری و مربعی شکل قطعه قطعه شود)
سرکه قرمز………………….3 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک…………………..1 عدد (نگینی)
نمک دریایی و فلفل………………….به میزان لازم
آب………………………….یک و نیم فنجان
جعفری………………….1 فنجان
طرز تهیه:
1- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ماهی تابه با دمای ملایم حرارت دهید. پیاز، سیر و 1/4 قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تا موقعی که خوب سرخ شود بپزید. کینوا را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بپزید. آب را اضافه کرده، بگذارید تا به جوش بیاید و تبخیر شود. (حدوداً 16 دقیقه) از روی شعله بردارید، به مدت 10 دقیقه بگذارید بماند. با چنگال باز کنید و بگذارید خنک شود. (حدود 25 دقیقه)
2- یک قابلمه بزرگ پر از آب بگذارید تا به جوش آید. 1 قاشق غذاخوری نمک دریا و لوبیا را اضافه کنید تا موقعی که رنگ آن روشن شود. (حدود 4 دقیقه) سپس زیر آب سرد خنک کنید.
3- کینوا، لوبیا سبز و جعفری را مخلوط کرده و با 1/4 قاشق غذاخوری روغن زیتون، جعفری، 1 قاشق چایخوری نمک دریا و فلفل را برای طعم دادن اضافه کنید.