سوپ لوبیا با پاستا و گوشت

سوپ لوبیا با پاستا و گوشت

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ لوبیا با پاستا و گوشت

مواد لازم:

• یک عدد کنسرو لوبیا
• نیم لیتر آب سبزیجات تازه مجاز برای گروه خونیتان
• یک عدد پیاز متوسط
• ۲۲۵ گرم گوشت قطعه قطعه شده
• ۷۵ گرم پاستا ریز مخصوص سوپ
• ۲ قاشق غذاخوری تخم کتان
• یک عدد کنسرو پوره گوجه فرنگی
• یک حبه سیر
• ۲ عدد ساقه کرفس خرد شده
• نصف فلفل قرمز بدون هسته
• ۲ عدد کدو خرد شده
• مقداری ریحان تازه برای تزیین

طرز تهیه:

پیاز، سیر و گوشت قطعه قطعه شده را با کمی روغن زیتون فرابکر تفت دهید تا به رنگ طلایی قهوه ای دربیایند. سپس فلفل قرمز و کدو خرد شده را به آن اضافه کنید تا مدت ۱ دقیقه پخته شوند. در این مرحله آب سبزیجات، پوره گوجه فرنگی و پاستا اضافه شوند و به مدت ۳ دقیقه آهسته بجوشند. سپس کنسرو لوبیا و تخم کتان را به آن اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه بگذارید پخته شود تا پاستاها به خوبی نرم شوند. سوپ شما آماده است. آن را داخل کاسه بریزید و با ریحان تزیین کرده و میل نمایید.

نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:

• افراد با گروه خونی O می توانند از گوشت گاو، گروه خونی A مرغ، گروه خونی B گوشت گوسفند و گروه خونی AB گوشت بوقلمون استفاده کنند.
• پاستای خریداری شده از آرد جو دوسر تهیه شده باشد که مناسب همه گروه های خونی می باشد.
• گوجه فرنگی برای گروه خونی A و B مناسب نمی باشد، این افراد می توانند از چغندر قرمز به جای آن استفاده کنند.
• افراد با گروه خونی O و A از لوبیا چشم بلبلی، گروه خونی B لوبیا قرمز و گروه خونی AB از لوبیا چیتی استفاده کنند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *