021-88343490

کیک پرک چاودار با سیب

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • دو عدد سیب
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • 75 گرم بادام خرد شده
  • 150 گرم پرک چاودار
  • 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 100 گرم شکر قهوه ای
  • 50 گرم عسل
  • 75 گرم کره
  • 75 میلی لیتر شیر
  • 2 عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

ابتدا پرک چاودار را آسیاب کرده تا به شکل آرد شود. سپس فر را تا 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. در ظرفی سیب و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله بعد بادام، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.

شکر قهوه ای را با عسل و کره مخلوط کنید و روی حرارت گرم کنید. شیر و تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. در آخر سیب را اضافه کنید.

خمیر به دست آمده را در ظرف مخصوص فر بریزید به طوری که داخل ظرف کاغذ مخصوص پخت کیک را قرار داده باشید. به مدت 40 – 50 دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک شما آماده شود. نوش جان!

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *