021-88343490

پلو گوجه

مطلب را به اشتراک بگذارید

پلو گوجه

مواد لازم :

برنج ………………………… 2 لیوان، 400 گرم (1460 کالری)
گوجه فرنگی ……………… 200 . ا کیلو (216 کالری)
روغن زیتون ……………….. 60 گرم (540 کالری)
نمک دریا ……………………….. به مقدار کافی

طرز تهیه : 

گوجه فرنگی ها را در قابلمه ای رنده کنید و مقداری نمک دریا به آن اضافه نمایید و بر روی شعله آرام قرار دهید. پوست باقیمانده را بهتر است استفاده نکنید. هنگامی که کمی آب گوجه فرنگی کم شد، برنج شسته شده را به همراه روغن زیتون اضافه کنید. میزان نرمی و سفتی برنج را به دلخواه تنظیم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت با شعله آرام دم بکشد.

توجه داشته باشید این برنج خوشمزه به دلیل دارا بودن گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خون A و B مناسب نمی باشد.

این پلو برای سه نفر کافیست.

کالری این غذا ……… 2216

در قدیم به این غذا استنبولی پلو می گفتند، و در تهیه آن مقدار کمی پیاز داغ و مقدار حدود 100 گرم نیز سیب زمینی استنبولی استفاده می کردند. توجه داشته باشید که سیب زمینی برای دارندگان گروه خون O و A مناسب نیست.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *