021-88343490

نان سیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

کره ………………………………………… 120 گرم
سیر رنده شده …………………………… 2 حبه درشت 
جعفری خرد شده ………………………… 1 قاشق سوپ خوری
نان باگت …………………………………. 1 عدد بزرگ 
نمک ………………………………………. به میزان لازم 
پنیر رنده شده …………………………….. 1 پیمانه 
روغن زیتون ………………………………… 4 قاشق سوپ خوری
 

طرز تهیه  :

فر را تا دمای 180 درجه روشن کنید. کره و سیر و نمک را با هم مخلوط کنید و بگذارید کمی نرم و ذوب شود تا برای مالیدن روی نان آماده شود. نانهای خود را از وسط و به طول برش دهید. از کره و سیر روی آن کامل بمالید. داخل فویل ببندید و بگذارید در طبقه وسط فر داغ شود. سپس بیرون بی آورید. فویل را باز کنید و پنیرها را روی آن پخش کنید. روغن زیتون را هم روی آن بریزید و بگذارید قسمت بالای فر تا با  برویل (broiling) روی آن برشته شود. نان را بیرون بی آورید و برش دهید. سپس روی آن ها را با جعفری تزیین نمایید.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *