نان سیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

کره ………………………………………… ۱۲۰ گرم
سیر رنده شده …………………………… ۲ حبه درشت 
جعفری خرد شده ………………………… ۱ قاشق سوپ خوری
نان باگت …………………………………. ۱ عدد بزرگ 
نمک ………………………………………. به میزان لازم 
پنیر رنده شده …………………………….. ۱ پیمانه 
روغن زیتون ………………………………… ۴ قاشق سوپ خوری
 

طرز تهیه  :

فر را تا دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. کره و سیر و نمک را با هم مخلوط کنید و بگذارید کمی نرم و ذوب شود تا برای مالیدن روی نان آماده شود. نانهای خود را از وسط و به طول برش دهید. از کره و سیر روی آن کامل بمالید. داخل فویل ببندید و بگذارید در طبقه وسط فر داغ شود. سپس بیرون بی آورید. فویل را باز کنید و پنیرها را روی آن پخش کنید. روغن زیتون را هم روی آن بریزید و بگذارید قسمت بالای فر تا با  برویل (broiling) روی آن برشته شود. نان را بیرون بی آورید و برش دهید. سپس روی آن ها را با جعفری تزیین نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *