021-88343490

مربای خیار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای خیار

مواد لازم ‏‎ :‎
خیار ریز‎ ‎‏………………………1 کیلو
شکر ………………………… 1 کیلو
آب‎ ‎‏…………………………….3 پیمانه
گلاب و هل درسته………….‏‎ ‎کمی
آب آهک………………………‏‎ ‎به مقدار لازم
طرز تهیه ‏‎ :‎
خیارها را شسته و در آب و نمک قرار می دهیم تا نرم شوند‎.
سپس آنها را می شوییم تا نمکشان برود‎.‎
سپس آنها را مدت 4 ساعت در آب آهک قرار داده و 4 ساعت دیگر در آب سرد قرار می دهیم‎.‎
چند بار آب آن را عوض می کنیم‎.‎
خیارها را 10 دقیقه در آب داغ می جوشانیم و 10 دقیقه در آب سرد قرار می دهیم‎.‎
سپس آنها را داخل شربت شکری که چند جوش زده، حدود 20 دقیقه می جوشانیم تا قوام بیابد‎.‎

بعد گلاب و هل را اضافه می کنیم‎.‎

مصرف خیار برای دارندگان گروه خونی O مضر و برای دارندگان سه گروه خونی دیگر بلامانع است.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *