مربای خیار

مطلب را به اشتراک بگذارید

مربای خیار

مواد لازم ‏‎ :‎
خیار ریز‎ ‎‏………………………۱ کیلو
شکر ………………………… ۱ کیلو
آب‎ ‎‏…………………………….۳ پیمانه
گلاب و هل درسته………….‏‎ ‎کمی
آب آهک………………………‏‎ ‎به مقدار لازم
طرز تهیه ‏‎ :‎
خیارها را شسته و در آب و نمک قرار می دهیم تا نرم شوند‎.
سپس آنها را می شوییم تا نمکشان برود‎.‎
سپس آنها را مدت ۴ ساعت در آب آهک قرار داده و ۴ ساعت دیگر در آب سرد قرار می دهیم‎.‎
چند بار آب آن را عوض می کنیم‎.‎
خیارها را ۱۰ دقیقه در آب داغ می جوشانیم و ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار می دهیم‎.‎
سپس آنها را داخل شربت شکری که چند جوش زده، حدود ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا قوام بیابد‎.‎

بعد گلاب و هل را اضافه می کنیم‎.‎

مصرف خیار برای دارندگان گروه خونی O مضر و برای دارندگان سه گروه خونی دیگر بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *