لوبیا پلو با کینوا :
مواد لازم :
برنج ………… ۴ پیمانه
کینوا پخته نشده ……….. 2 پیمانه
پیاز متوسط ……… ۲ عدد
مرغ …………. ۱ تکه بزرگ
سیب زمینی ……… ۲ عدد
لوبیا سبز خرد شده ……… ۴۰۰ گرم
نمک دریا و فلفل ………… به میزان لازم
دارچین و زردچوبه ……….. به میزان لازم
پودر آویشن و آبلیمو ……… به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ………….. ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را به همراه ۱.۵ لیوان آب و مقداری نمک دریا در درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را بر روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا مرغ به خوبی پخته شود و آب مرغ کاملا کم شود. در مرحله بعدی پیاز را خرد کنید سپس با مقداری روغن در درون تابه ای مناسب تفت دهید و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا پیاز ها به خوبی تفت بخورند. سپس رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید و اجازه دهید تا رب به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد تا بوی خامی رب از بین برود، سیب زمینی های خرد شده را به مخلوط مواد لوبیا پلو اضافه کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخورد سپس لوبیا سبز بخار پز شده را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از چند دقیقه مرغ های ریش ریش شده را به همراه نمک و دارچین و فلفل و آویشن و آب لیمو و نصف لیوان آب به مواد لوبیا پلو اضافه کنید و در تابه را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید تا مواد به خوبی جا بیفتند. در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را در درون قابلمه بریزید و سپس بعد از اینکه برنج مقداری نرم شود آن را آبکش کنید. بعد از اتمام برنج، مخلوط لوبیا سبز، مرغ و کینوا را در قابلمه با کمک دمکنی ببندید و سپس قابلمه را بر روی گاز با شعله کم به مدت ۳۵ تا ۴۵ قرار دهید تا لوبیا پلو به خوبی دم بکشد.