021-88343490

سرکه سوشی

مطلب را به اشتراک بگذارید

 مواد لازم:
سرکه برنج………………………………….½ پیمانه (125 گرم)
شکر…………………………………………¼ پیمانه ( 55 گرم)

نمک…………………………………………½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سرکه، شکر و نمک را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم تا شکر و نمک آن حل شود. اگر آن را شیرین تر و یا شور تر دوست داشته باشیم، شکر و یا نمک آن را اضافه می کنیم. قبل از مصرف، آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شده و کمی غلیظ شود.

در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *