سرکه سوشی

مطلب را به اشتراک بگذارید

 مواد لازم:
سرکه برنج………………………………….½ پیمانه (۱۲۵ گرم)
شکر…………………………………………¼ پیمانه ( ۵۵ گرم)

نمک…………………………………………½ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

سرکه، شکر و نمک را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم تا شکر و نمک آن حل شود. اگر آن را شیرین تر و یا شور تر دوست داشته باشیم، شکر و یا نمک آن را اضافه می کنیم. قبل از مصرف، آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شده و کمی غلیظ شود.

در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *